Levering

Levering

Levering

 Volledig op maat

Wanneer het op producten bezorgen of afhalen aankomt zijn we erg flexibel. Het is zowel mogelijk om de hout pellets af te halen in Sumar maar het is ook mogelijk dat we de hout pellets bij jou leveren. We hebben een eigen vrachtwagen waarmee we zowel bigbags, pallets als bulk hout pellets kunnen leveren.

Weet je over een langere tijd hoeveel hout pellets je nodig hebt? We plannen dan alvast meerdere levermomenten met je in zodat dit makkelijk voor jou is.

pelletpers-11

Levertijd

Er zijn geen standaard levertijden, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid van de bestelling. We proberen dit zo goed mogelijk op jouw wensen af te stemmen. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken qua levering.

Levering - Pelletpers Friesland

Leveringskosten

Het is mogelijk om de hout pellets op te halen in Sumar. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de hout pellets bij jou te leveren. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de 1) bezorgmethode, 2) te rijden afstand en de 3) totale afname van hout pellets. Het opvragen van de bezorgkosten zijn totaal vrijblijvend.

De bezorgmethodes die we aanbieden is los storten en blazen in de silo.

4d7983ff-bb11-4756-a4b2-45ae5cd59859