Levering

Levering

Levering

 Volledig op maat

Wanneer het op producten bezorgen of afhalen aankomt zijn we erg flexibel. Het is zowel mogelijk om de hout pellets af te halen in Sumar maar het is ook mogelijk dat we de hout pellets bij jou leveren. We hebben een eigen vrachtwagen waarmee we zowel bigbags, pallets als bulk hout pellets kunnen leveren.

Weet je over een langere tijd hoeveel hout pellets je nodig hebt? We plannen dan alvast meerdere levermomenten met je in zodat dit makkelijk voor jou is.

Bezorging

De door ons zelf geproduceerde hout pellets brengen we bij jou thuis of op het bedrijf. Dit doen we door middel van onze eigen vrachtwagen met meeneemheftruck. Door deze service kunnen we flexibel leveren en de pellets op de gewenste plek neerzetten.

Afhankelijk van de grootte van de bestelling en de eventuele mogelijkheid om ritten te combineren leveren wij door heel Nederland. Neem contact met ons op voor de exacte mogelijkheden.

Door middel van deze service willen we het zo makkelijk mogelijk maken zodat jij er warm bij zit.

pelletpers-11

Levertijd

Er zijn geen standaard levertijden, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid van de bestelling. We proberen dit zo goed mogelijk op jouw wensen af te stemmen. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken qua levering.

Levering - Pelletpers Friesland

Leveringskosten

Het is mogelijk om de hout pellets op te halen in Sumar. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de hout pellets bij jou te leveren. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de 1) bezorgmethode, 2) te rijden afstand en de 3) totale afname van hout pellets. Het opvragen van de bezorgkosten zijn totaal vrijblijvend.

We bezorgen pallets en bigbags door middel van een vrachtwagen met meeneemheftruck. Daarnaast kunnen we pellets ook los storten of blazen in de silo.

4d7983ff-bb11-4756-a4b2-45ae5cd59859