Houtvezel

Zaagsel / Strooisel

Zaagsel / Strooisel

We leveren aan zowel particulieren als bedrijven, daarom bieden we verschillende verpakkingen aan. De kwaliteit is overal hetzelfde, maar dan net anders geleverd.

Wil je even overleggen of heb je advies nodig over wat het beste bij jouw situatie past? Wij helpen je graag verder. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via WhatsApp.

Zaagsel / Strooisel

Zaagsel, vele voordelen als bodembedekker voor uw stallen en schuren

Naast de hout pellets bieden wij ook zaagsel en houtvezel aan, dit kan perfect gebruikt worden als bodembedekking voor dieren. Door de hoge vocht opname is dit ideaal voor onder andere rundvee, pluimvee, varkens of voor paarden. Zaagsel, ook wel houtzaagsel genoemd, is het kleinste onderdeel van houtschaafsel en is een echt restproduct. Doordat het zo fijn is zorgt het voor een zachte ondergrond voor (rund)vee. Daarnaast zorgt het ook voor een verzorgde uitstraling van uw stal of schuur. Pelletpers Friesland biedt alleen A-kwaliteit zaagsel aan, je bent daarom gegarandeerd van kwaliteit.

We bieden het zaagsel zowel los verpakt als in bulk aan. Afhankelijk van je wensen kunnen we het leveren in een compacte verpakking wat makkelijk op te slaan is of in bulk voor het bedekken van complete schuren. Het voordeel is ook nog dat door het gebruik van zaagsel de ammoniakgeur wordt vervangen door een natuurlijk houtgeur. Neem gerust contact met ons op zodat wij vrijblijvend advies kunnen geven.